Το Online Φαρμακείο της Amazon(Video)

Posted by

Μετά την εξαγορά της online υπηρεσίας φαρμακείου Pill Pack πριν από σχεδόν 2 χρόνια, η Amazon θέτει σε λειτουργία την υπηρεσία του Amazon Pharmacy, μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή υπηρεσία παραγγελίας συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Το PillPack παρείχε υπηρεσίες σε ασθενείς με χρόνιες παθήσεις για πάνω από 6 χρόνια. Τώρα οι υπηρεσίες αυτές επεκτείνονται στο Amazon.com γεγονός που θα βοηθήσει περισσότερους ασθενείς να εξοικονομήσουν χρόνο, χρήματα και να απλοποιήσουν τη ζωή τους.

Το Amazon Pharmacy επιτρέπει στους ασθενείς να πραγματοποιήσουν μια ολοκληρωμένη συναλλαγή φαρμακείου στην επιφάνεια εργασίας του ηλεκτρονικού υπολογιστή είτε στην κινητή συσκευή τους μέσω της εφαρμογής της Amazon. Μέσα από την εμπειρίας πλοήγησης που ήδη γνωρίζουν, οι χρήστες μπορούν πλέον εύκολα να ανακαλύψουν τα φάρμακα που είναι διαθέσιμα συμπεριλαμβανομένων των πρωτότυπων και γενόσημων σκευασμάτων, τις διαφορετικές φαρμακοτεχνικές μορφές και δόσεις, και να πραγματοποιήσουν εύκολα την παραγγελία τους. Χρησιμοποιώντας ένα ασφαλές προφίλ οι χρήστες μπορούν να καταχωρήσουν τα στοιχεία ασφάλισης τους, να διαχειριστούν τις ιατρικές συνταγές τους και να επιλέξουν τη μέθοδο πληρωμής που επιθυμούν πριν αποχωρήσουν.Τα φάρμακα παραδίδονται σε διακριτική συσκευασία στη διεύθυνση που έχει επιλέξει ο ασθενής.

Για την αποστολή των φαρμάκων απαιτείται ιατρική συνταγή που έχει εκδοθεί από τον κατάλληλο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης. Οι ιατρικές συνταγές μπορούν να σταλούν απευθείας στο Amazon Pharmacy για την εκτέλεση τους. Επιπλέον οι ασθενείς έχουν στη διάθεση τους τηλεφωνική υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών ανά πάσα στιγμή. Φαρμακοποιοί είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο για να απαντήσουν σε ερωτήσεις που σχετίζονται με τα φάρμακα.

Η Amazon διαχειρίζεται με ασφάλεια τα δεδομένα των ασθενών σύμφωνα με τη Φορητότητα Ασφάλισης Υγείας και Πράξη Ευθύνης(Health Insurance Portability and Accountibility Act – HIPAA), και δεν κοινοποιεί πληροφορίες που σχετίζονται με την υγεία των ασθενών για διαφημιστικούς σκοπούς και σκοπούς marketing χωρίς τη σαφή άδεια τους.

PillPack by Amazon

Η υπηρεσία PillPack by Amazon Pharmacy συνεχίζει να αποτελεί μέρος του Amazon Pharmacy και παραμένει μια ξεχωριστή υπηρεσία για τους ασθενείς που πρέπει να διαχειρίζονται πολλά φάρμακα καθημερινά για χρόνιες παθήσεις. Η υπηρεσία περιλαμβάνει προσυσκευασμένες δόσεις φαρμάκων σε πλαστικούς περιέκτες στους οποίους αναγράφεται η ημερομηνία και ώρα λήψης.

Amazon Prime

Η υπηρεσία Amazon Prime δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της να εξοικονομήσουν χρήματα επιλέγοντας να πληρώσουν χωρίς τη χρήση της ασφάλειας τους. Μπορούν να λάβουν έκπτωση έως και 80% για τα γενόσημα σκευάσματα και 40% για τα πρωτότυπα σε πάνω από 50.000 φαρμακεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένου του Amazon Pharmacy και της υπηρεσίας PillPack by Amazon Pharmacy.

Πηγή:

Amazon Pharmacy

Απάντηση