6ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου & Παχυσαρκίας

Posted by

Η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου & Παχυσαρκίας(European Society of Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity – ESoDiMeSO) διοργανώνει το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου & Παχυσαρκίας το οποίο θα διεξαχθεί 7- 8 Δεκεμβρίου 2019 στην Αθήνα, στο Ζάππειο Μέγαρο και τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών(ΙΣΑ).

Διακεκριμένοι συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν τις νεότερες εξελίξεις και τις σύγχρονες προσεγγίσεις στο διαβήτη, την παχυσαρκία και την πιο σύγχρονη αντιμετώπισή τους φαρμακευτική ή μη , ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη για συνεχή ενημέρωση σε θέματα επικαιρότητας σχετικά με το μεταβολικό σύνδρομο και όλο το εύρος των παθήσεων με τις οποίες αυτό σχετίζεται, μεταφέροντας επίσης τη διεθνή εμπειρία σε ερευνητικό, κλινικό και εκπαιδευτικό επίπεδο.

Στόχος και φέτος θα είναι η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων καθώς και βήμα προβληματισμού και αναζήτησης λύσεων για όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τόσο το γιατρό όσο και τον ασθενή. Σκοπός μας αυτές οι μεταβολικές διαταραχές που συναντώνται όλο και πιο συχνά στην Ευρώπη να παρουσιαστούν με απλό και στοχευμένο τρόπο τόσο για τους ιατρούς όσο και για τους μη ειδικούς. Καρπός της προσπάθειας αυτής θα είναι να πυροδοτηθούν οι αναγκαίες κλινικές προσπάθειες στους τομείς της πρόληψης, της διάγνωσης και της θεραπείας.

Επιστημονικό Πρόγραμμα Συνεδρίου

Εγγραφή

Πηγή:

https://esodimeso.com/

Απάντηση