5ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο – «Το φαρμακείο σήμερα: ευκαιρίες και προκλήσεις»

Posted by

O Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας, με την ενεργή συμμετοχή των Φαρμακευτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικάλων διοργανώνει το 5ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο.

Το συνέδριο με κεντρικό μήνυμα «Το φαρμακείο σήμερα: ευκαιρίες και προκλήσεις» θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο 16-17 Νοεμβρίου.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει τα προβλήματα που αφορούν τη φαρμακευτική περίθαλψη και το ελληνικό φαρμακείο, να γίνει συζήτηση για τις προοπτικές και τις προκλήσεις που εμφανίζονται στο σύγχρονο οικονομικο-κοινωνικό περιβάλλον και πώς μέσα από αυτές μπορούν οι φαρμακοποιοί να αναζητήσουν διεξόδους από την κρίση.

Πρόγραμμα Συνεδρίου

Εγγραφή

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στη Μακρινίτσα, το «μπαλκόνι του Πηλίου». Ένα από τα τουριστικότερα ορεινά χωριά της Ελλάδας που φημίζεται για το παραδοσιακό του χρώμα, την ιδιαίτερη πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και την εξαιρετική θέα προς τον Βόλο και τον Παγασητικό Κόλπο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στο Βυζαντινό Μουσείο της Μακρινίτσας, περιήγηση στον οικισμό και επίσκεψη στην παραδοσιακή Πορταριά.
Σημείο εκκίνησης: Ξενοδοχείο VALIS.
Αναχώρηση στις 10:30 και επιστροφή στις 14:00.
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Πηγή:

https://www.panthessaliko.gr/

Απάντηση