3ο Φαρμακευτικό Συνέδριο Αν.Μακεδονίας-Θράκης

3ο Φαρμακευτικό Συνέδριο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Posted by

Το Φαρμακευτικό Συνέδριο Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 15-16 Μαΐου 2021 υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Το Συνέδριο απευθύνεται σε πάνω από 1.000 φαρμακοποιούς των εφτά ακριτικών νομών της περιοχής και διακρίνεται για τη δυναμική του, σε μια περιοχή διψασμένη για ανάπτυξη και πρόοδο.

Η θεματολογία του 3ου Φαρμακευτικού Συνεδρίου Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, εστιάζεται στον «Αυξημένο ρόλο του φαρμακοποιού στις Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Υγείας». Η θεματική αυτή, ειδικά στην περίοδο που διανύουμε, έχει τεθεί στην ημερήσια διάταξη όλων των συζητήσεων για αναδιάταξη του συστήματος της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και για την καίρια συμβολή των φαρμακείων σε αυτήν. Θα συμμετάσχουν κορυφαίοι επιστήμονες και παράγοντες της φαρμακευτικής αγοράς, ενώ το συνέδριο θα υποστηριχτεί από ένα πλούσιο πρόγραμμα ευρείας δημοσιότητας.

Οι φαρμακοποιοί που θα πάρουν μέρος στο συνέδριο θα λάβουν 12 μόρια συνεχιζόμενης φαρμακευτικής εκπαίδευσης από το ΙΔΕΕΑΦ. Οι βοηθοί και οι φοιτητές θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης του συνεδρίου.

Εγγραφή

Πρόγραμμα Συνεδρίου

Πηγή:

Φαρμακευτικό Συνέδριο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Απάντηση