Ψωρίαση & Ψωριασική Αρθρίτιδα

Posted by
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση & Ψωριασική Αρθρίτιδα “Επιδέρμια” με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Ψωρίασης(29 Οκτωβρίου) πραγματοποιεί ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ” Ψωρίαση & Ψωριασική Αρθρίτιδα” την Τρίτη 18 Οκτωβρίου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Ανδρέας Συγγρός(Ι.Δραγούμη 5, Αθήνα) με ομιλητές την κ.Χριστίνα Αντωνίου, καθηγήτρια Δερματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, διευθύντρια και διοικήτρια ιατρικής υπηρεσίας νοσοκομείου Α.Συγγρός και τον κ.Δήμο Πατρίκο, Διευθυντή Ρευματολόγο, νοσοκομείο Metropolitan. Οι διακεκριμένοι γιατροί θα μιλήσουν για την μορφή της κάθε ασθένειας καθώς και για τις νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπιση τους. Την εκδήλωση θα συντονίσει η κ.Τίνα Κουκοπούλου, πρόεδρος του Συλλόγου Επιδέρμια ενώ θα προλογίσει ο κ. Ρένος Βαμβακούσης, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επιδέρμια.
Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με ελεύθερη συμμετοχή του κοινού, για τα θέματα που απασχολούν τους ασθενείς με ψωρίαση ή ψωριασική αρθρίτιδα.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming, μέσα από την ιστοσελίδα του Συλλόγου www.epidermia.gr για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν ασθενείς από όλη την Ελλάδα.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρείας Genesis Pharma και την συνεργασία του νοσοκομείου Αφροδίσιων και Δερματολογικών Νόσων, Α.Συγγρός.
Πηγή: http://www.epidermia.gr/

One comment

  1. Γεια σου.Είμαι ένα δανειστή που αναγνωρίζεται σε όλες σχεδόν τις ηπείρους και έχει ένα κεφάλαιο 25.720.000 € που θα με βοηθήσει να δανείζουν ιδιωτικό βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, που κυμαίνονται από 1.000 € έως το άπειρο σε κάθε σοβαρό πρόσωπο που είναι σε θέση να κάνει μια καλή χρήση και καλή επιστροφή κεφαλαίων. 3% τόκοι του έτους σύμφωνα με το έτοιμο ποσό επειδή είναι ειδική δεν είμαι παραβιάζει την τοκογλυφία πράξη. Μπορείτε να ξεπληρώσετε πάνω από 5 έως 25 έτη ή περισσότερο της μέγιστης σύμφωνα με το ποσό που είστε έτοιμοι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω E-mail: leferfrancisjean@gmail.com

Απάντηση