Μίλα για την ημικρανία σου

Posted by

Η ιστοσελίδα «Μίλα για την Ημικρανία σου» δημιουργήθηκε για να δώσει φωνή σε όσους πάσχουν από ημικρανία, βοηθώντας τους να μοιραστούν την εμπειρία τους και να μιλήσουν για τις πραγματικές συνέπειες της νόσου στη ζωή τους.
Αυτή η ιστοσελίδα προσφέρει τα εργαλεία που θα βοηθήσουν τα άτομα με ημικρανία να μιλήσουν στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους τους. Εάν γίνει από όλους μας κατανοητή η πραγματική έκταση των συνεπειών της νόσου, οι άνθρωποι που ζουν με ημικρανία θα μπορέσουν να βρουν την υποστήριξη που χρειάζονται.

Απαντήστε σε μερικές απλές ερωτήσεις για να ανακαλύψετε την καθημερινή επίδραση της ημικρανίας στη ζωή σας και σε λιγότερο από δύο λεπτά, θα έχετε πληροφορίες που θα μπορείτε να μοιραστείτε με τον γιατρό, την οικογένεια και τους φίλους σας.

Η συζήτηση με τον γιατρό σας πρέπει να περιλαμβάνει τις παρακάτω βασικές πληροφορίες: τον αριθμό των κρίσεων ημικρανίας, τον αριθμό των ημερών που βιώνετε τις κρίσεις, τη φαρμακευτική αγωγή που παίρνετε για την αντιμετώπισή τους και τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζουν τη ζωή σας.

Ο προτεινόμενος οδηγός συζήτησης μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μια πιο εμπεριστατωμένη και παραγωγική συζήτηση για την ημικρανία με το γιατρό σας.

Πηγή:

https://www.speakyourmigraine.gr/

Απάντηση